Valko-Venäjä

Ei lähde Hölmölän maine ihan äkkiä. Kiitos vaan Sipilällekin. Jos tämä olisi tiedetty niin Tornioon olisi pitänyt saada muutaman sadan suomalaisen joukko joka olisi vetänyt turpaan. Maahantunkeutujia ja kaikkia jotka asettuvat tielle. Täysin laitonta ja "kansainvälisten sopimusten vastaista" mutta niitä rohkeita tultaisiin vielä kiittämään.

Eihän asekätkentääkään olisi saanut tehdä. Silti sillä pelastettiin Suomi.
 
Viimeksi muokattu:
No niin. Hybridiosaamiskeskuksen johtaja ilmoitti juuri, että Venäjä on keskittänyt 90 000 miestä Ukrainan ympärille. Ukraina ja USA ovat juuri allekirjoittaneet sopimuksen yhteistyöstä. "Euroopalla riittää V-V rajalla puuhaa, jolloin mielenkiinto ei riitä Ukrainaan". Eli Ukrainassa saattaa alkaa tapahtua temppuja teräviä.
 
Hauskaa lukea täällä ihmisten purkauksia, käytännössä juuri kukaan ei ole valmis tekemään yhtään mitään kuin purnaamaan.
 
Suomeen on tullut Puolan tilanteeseen liittyviä turviksia 30kpl. Saksaan tullut yli 8000.

Trevlig resa till Haparanda..
 
Hauskaa lukea täällä ihmisten purkauksia, käytännössä juuri kukaan ei ole valmis tekemään yhtään mitään kuin purnaamaan.
Mitäpä muutakaan? Olet ehkä niin uusi täällä että loistat pimeässä.

Pelkästä mielenosoittamisesta omalla nimellä tällaisessa aiheessa seuraa melkoinen ostrakismos ja toistaiseksi pysyvä dispo. Osittain myös rajat-auki -väki on aiheesta hörhön maineessa.
 
Hauskaa lukea täällä ihmisten purkauksia, käytännössä juuri kukaan ei ole valmis tekemään yhtään mitään kuin purnaamaan.
Mitäs ajattelit? Tekeminen on tie josta ei ole paluuta ennenkuin joskus - kun poliittinen suuntaus on muuttunut. Kyllä sitä vältellään viimeiseen asti juuri sen vuoksi että tässä yhteiskunnassa on ollut vallalla tämä tietynlainen heikkouden politiikka. Ajatteles todennäköisyyksiä. Tässä maassa on yli 5 miljoonaa asukasta. Kuinka monta ajattelevat löytyvän jotka toimivat jos valtiovalta ulkoistaa tämänkin asian hoitamisen kansalaisille? Mikähän olisi sietokyvyn raja?
 
Viimeksi muokattu:
Hauskaa lukea täällä ihmisten purkauksia, käytännössä juuri kukaan ei ole valmis tekemään yhtään mitään kuin purnaamaan.
Jaa. Mitä sitten voisi tehdä? Eurooppaan/Suomeen suuntautuvaan pakolaistulvaan vaikuttamiseen ei taida olla kuin muutama keino. Äänestäminen tai ruveta itse Poliitikoksi. Ai joo, sitten tulee vielä ne kansainväliset sopimukset. Eli eipä tässä oikeesti ole mitään muuta vaihtoehtoa ole kuin purnata, jos ei laittomuuksia lasketa keinoiksi.

Pakolaistulva ei lopu ennenkuin koko pakolaisjärjestelmä menee uusiksi. Vaikka Valko-Venäjän raja menisi kiinni, niin kohta ne tulee muualta. Joko Venäjältä tai Ruotsista .
No Puolassa nyt sentään edes yritetään hoitaa asiaa
 
Jos ei laittomuuksia lasketa keinoiksi.
Suomen kohdalla poliitikot päättävät päädytäänkö laittomuuksiin. Ei sitä kansa päätä. Mutta niin ne asekätkennätkin olivat "laittomuuksia", kuulemma. Silloinkin vasemmiston mielestä.

Vaikeapa siinä on mitään tehdä jos Vaalimaalta tunkee 1000 ukkoa päivässä ja ne ovat sisäministeriön erityissuojeluksessa. Ei siinä auta muu kuin tuumailla että on sisäministerikin yhtä paha kuin Putin. Sellaista päivää ei nimittäin ole Suomen historiassa koskaan nähty, että oman kansan johtajat ryhtyisivät toimimaan niin. Olisiko se maanpetturuutta vai mitä?

Oletan että siinä tilanteessa "laittomaan toimintaan" ryhtyjiä on aika yllättävissä suunnissa. Saattapa olla vaikka mitä (entistä) laillisuusmiestä asialla jotka toimivat kuten on pakko toimia.

Joten pääsemme siihen miksi laajamittainen maahantulo on estettävä muuttamalla lakeja ajoissa niin että kukaan ei syyllisty laittomuuksiin eikä maahan tule 1000 ukkoa päivässä. Kansainväliset sopimukset, ne taas, ei niillä ole merkitystä. Jos rajan yli ei pääse tai maahantunkeutuja joudutaan pysäyttämään rajalle niin ei kyseessä kuitenkaan mikään sotarikoksen kaltainen asia ole.
 
Viimeksi muokattu:
Jos jonkin maan on tarkoitus turvata oma suvereniteettinsa ja naapurivaltiosta tulee luvattomasti ihmisiä rajan yli, niin siihenhän on vastattava voimakkaasti torjuen.
Kun VV työntää ihmisiä Puolaan, on kai tässä vaiheessa ihan sama tuleeko sieltä aseellisia joukkoja vai aseettomia joukkoja jos väkivalloin tulevat.
Mielestäni aseellinen vastarinta on paikallaan, jotta hyökkäys pysähtyy.

Vastaavasti Baltiassa ja Suomessa sama tilanne; jos rajan yli tulee joukkoja, on ihan sama mitä ne ovat kun väkivalloin tulevat.
Aseellinen vastarinta on paikallaan, jotta hyökkäys pysähtyy.

Tätä Venäjä ja VV testaavat nyt. Testeillä on toki hintansa ja tuhat kuollutta siellä täällä ei merkitse mitään.


Lopetetaan sanan "hybridi" käyttäminen niin asia näyttäytyykin hyvin yksinkertaisena. Ei tehdä asiasta turhan monimutkaista kuten ne hybridit ovat.
.
 
Samaa meinaavat yrittää kuin 2015? Kyllä on yksi vittumaisimmista järjestöistä. Onkos se taas SPR:n Turun osasto joka on trollaamassa, syksyllä 2015 sieltä oltiin sitä mieltä että VOK pitää saada jokaiseen kuntaan ja onkos vielä jossain päin "neitseellistä Suomea"?

Jos tuolle tielle mennään niin toivottavasti mahdollisimman monen kuppi kaatuu. Mahdollisimman monen.
Jos viittaat SPRään vittumaisena järjestönä niin katsoppa huviksesi mitä kaikkea heidän repertuaariin kuuluu. Jos joudut esim. leikkaukseen niin varmaan kategorisesti kieltäydyt Veripalvelun palveluista?
 
Back
Top