Ukrainan konflikti/sota

Pitää huomata, että jotkut yrittävät saada ihmiset kääntämään huomionsa ideologiaan ja symbolismiin todellisten asioiden sijasta. Sitä voi vain ihmetellä miksi jotkut yrittävät kääntää huomion todellisista asioista älyttömään ideologiaan ja symbolismiin. Tällöin tietenkin kääntää huomionsa todellisiin asioihin, että mitähän sellaista todellisissa asioissa on, että niitä ei haluta tarkasteltavan. Todellisia asioita voi olla kleptokratia ja mielivalta ja näitä todellisia asioita ei siis saa tarkastella koska niiden tarkastelu on vallanpitäjien kannalta kiusallista, siksi kansan huomion pitää olla älyttömässä ideologiassa ja sen symboleissa.

Huomannemme myös, että nämä epämääräisiä ideologioita ja symbolismia korostavat toimivat yleisen edun vastaisesti. He tähtäävät suuren enemmistön olojen kurjistamiseen ja itsensä olojen ja vallan vahvistamiseen. He vaativat, että kansa taputtaa karvaisia käsiään innosta hihkuen, kun kaverit siirtää veronmaksajien rahat veroparatiiseihin. Kansalle tarjotaan klovneriaa tämän toiminnan peittämiseksi. Esimerkiksi sellainen henkilö kuin dosentti Bäckman ja hänen esikuvansa Dugin.

Niin, käytännössä asetelma Venäjällä on juuri tämä - valtaapitävien kannalta on edullista, että kansa kiinnittää katseensa johonkin epäolennaiseen sen olennaisen sijaan ja tällöin kansalle tarjoillaan "leipää ja sirkushuveja" eli Venäjän tapauksessa vedotaan kansalaisten tunteisiin nationalistisella kansallisuholla ja kun retorisesti sekä tekojen kautta tämä kosiskelu ulotetaan koskettamaan määrällisesti huomattavan suurta joukkoa erilaisia ihmisiä tsaarin vallan ihailijoista neuvostoaikojen perään haikailijoihin, niin asetelma on valtaapitävien kannalta edullinen. Kun mukana on valtiojohtoinen propaganda, erilaiset tunteisiin ja ideologioihin vetoavat tapahtumat ja teot ja kun mukaan on saatu valjastettua kirkko, jota osa ihmisistä orjallisesti seuraa niin kansalaiset (tai osa kansasta mutta määrällisesti kyse on miljoonista venäläisistä) huumaantuvat tästä eivätkä kiinnitä huomiota niihin yhteiskunnallisiin puutteisiin ja ongelmiin - konkreettisuudestaan huolimatta ne häipyvät jonnekin taustalle ja kansa humaltuu kuvista, symboleista ja tapahtumista ja sisäistää vieläpä propagandan siinämäärin, että kuvittelee sen suurimman uhan tulevan ulkoa vaikka heidän suurin vihollisensa - vihollinen joka estää heidän elämänsä peruspilarien olennaisen kohentumisen istuu Kremlissä ja pitää valtaa maassa. Ja mukana on suuri joukko ihmisiä, jotka yrittävät hyötyä asetelmasta parhaalla mahdollisella tavalla Duginista Bäckmaniin, joskin jälkimmäinen on olennaisesti helpommin korvattavissa mitä ensimmäinen mutta tässä huumassa ja humaltuneina itsekukin pitää itseään ehkäpä merkityksellisempänä mitä onkaan. Siinä vaiheessa kun nähdään ettei keisarilla ole vaatteita, kukaan heistä ei ole suojassa - ei edes Putin.

Kenttäoikeudenkäynnin tulos on usein syytetyn kannalta heikko:

najibhang3.jpg

Mohammad Najibullahille kävi näin talebanien kenttäoikeudenkäynnissä - mikä on Putinin kohtalo?

vlad.
 
Vatnikit ovat vatnikeita. Venäläiset ovat joko vatnikeita tai ei.

Lämmitän vielä hieman vanhaa aihetta.
Seuraava on vain vennään kielellä, mutta kuvakerrontaa seuraamalla pysyy kärryillä kyllä.

Ja tässä myös suosikkini Antin Mukharskin (taiteilijanimenä ОРЕСТ ЛЮТИЙ) musiikillinen esitys.

 
Matkailu avartaa mainos:

Tervetuloa Ukrainaan. Täällä on mukavaa. Suomalaiselle aina kättelijöitä riittää ja esimerkiksi eilen täällä Kiovassa söin illalliseksi kevyehkön kahden ruokalajin aterian ja lasi viiniä pienessä ravintolassa sivukadulla neljällä Eculla. Tänään lounas yhdessä paremmista ravintoloista kahden ruokalajin ja viinilasin setillä 11 Ecua. Olut katukuppilassa 50c, pubissa ehkä 1 Ecu, espresso 30-50c...jne, jne, jne...
 
Lämmitän vielä hieman vanhaa aihetta.
Seuraava on vain vennään kielellä, mutta kuvakerrontaa seuraamalla pysyy kärryillä kyllä.

Ja tässä myös suosikkini Antin Mukharskin (taiteilijanimenä ОРЕСТ ЛЮТИЙ) musiikillinen esitys.

Vatnikeista on tullut toinenkin meemi "vanu" eli venäjäksi вата, (lausutaan vata) Ja sillä taas selkeästi tarkoitetaan että aivojen tilalla on vanua. "Vanu" nimiä käytetään sitä VAIN JA AINOASTAN putinisteihin.

On olemassa vatnye novosti eli vanuuutiset (1 kanal, russia today jne) , vatnyi bred eli vanuhourailu ja vaikka mitä :cool: Kuten videossakin lukee "Vanuinen tarina" Vaihtoehtoja ja yhdistelmiä piisaa. Ja Kremlin trollit yms konnat ja kusipäät narskuu hampaita vihasta. Ja se ilahduttaa suuresti :D
 
Viimeksi muokattu:
Vatnikeista on tullut toinenkin meemi "vanu" eli venäjäksi вата, (lausutaan vata) Ja sillä taas selkeästi tarkoitetaan että aivojen tilalla on vanua ja käytetään sitä VAIN JA AINOASTAN putinisteihin.

On olemassa vatnye novosti eli vanuuutiset (1 kanal, russia today jne) , vatnyi bred eli vanuhourailu ja vaikka mitä :cool: Vaihtoehtoja ja yhdistelmiä piisaa. Ja Kremlin trollit yms konnat ja kusipäät narskuu hampaita vihasta. Ja se ilahduttaa suuresti

:solthum:
 
Unohtamatta VANUjoukot ja VatnyMir, joka on sama kun kuuluisa RuSSkeMir :D

1bfX2+

"Mein Crash" :D
 

Vaikka jatkankin oneliner kommentointia, niin voi vittu.. nyt se on vaan hulvattoman hauskaa, mutta arvatkaa kaksi kertaa miten kipeet tulee oleen vatsalihakset kun venäjällä oikeasti crashaa. Yön sudet ei saa enää vara-osio harrikoihinsa ja joutuvat ajamaan jollain Made in China sähköskootterilla.

85 vuoden päästä naurattaa vielä makeasti kun käydään vuosisadan parhaat läpi.
 
Kovin venäjä luottaa öljyyn.
Öljyn hinnan varma nousu ei ole sittenkään niin varmaa nimittäin on puhuttu että Iranilta saatetaan purkaa pakotteita lähiaikoina ja se vapauttaisi iranin öljyn takaisin markkinoille mikä on laadultaan samaa öljyä kun venäjällä.

Tosin ennen sitä että venäjän valtionkassan pohja alkaa paistaa kerkeää tapahtumaan paljon.
Venäjän suhteen on paljon huonoja kortteja kaupan. Ei kaatuminenkaan ole hyvä meidän kannalta
 
Kovin venäjä luottaa öljyyn.
Öljyn hinnan varma nousu ei ole sittenkään niin varmaa nimittäin on puhuttu että Iranilta saatetaan purkaa pakotteita lähiaikoina ja se vapauttaisi iranin öljyn takaisin markkinoille mikä on laadultaan samaa öljyä kun venäjällä.

Iranin "saarron" purkamiseen on ihan faktaakin takana. Iranilla on tällä hetkellä maailman suurimmat tiedossa olevat öljyvarannot, jota ei vielä porata. Iranin öljy on helpommin jalostettavissa ja ennenkaikkea helpommin kuljetettavissa, mitä Venäjän öljy on.

Äkkiä räpistelty sopu Iranin ydinohjelmasta ja Iran ottaa askeleen kohti hyväksyttyä valtiota. Kestää vielä tovi, että Iranin putket on siinä kunnossa, että sieltä saadaan tarpeeksi öljyä heiluttamaan maailmanmarkkinahintaa. Mutta Venäjä tietää tuon hyvin.

Jos oikein lähtee ennustamaan, niin diktaattoreilla, kuten Putinilla on vain kylmää edessään, siinä vaiheessa kun rahat loppuvat. Venäjällä ei ole mitään muuta näköpiirissä. Käsittääkseni pohjoismaiset pankit ovat loppuvuoden aikana nostamassa kytkintä Venäjältä. Muutkin pienet EU maat ovat käsittääkseni tekemässä samoin. Vain Saksa ja Ranska jäävät luotottamaan perusteollisuutta, että kurkihirsi pysyy jotenkuten kasassa.

En kyllä tiedä, kuinka paljon Venäjän tyly kohtalo helpottaa Ukrainaa. Edelleenkään maan nykyiset rajat eivät tunnu olevan kovinkaan yhtenäisen kansan hallinnassa.

Johannes
 
Venäjän tuntien voi olla jopa omien suorittama operaatio. Vittumainen tyyppi hoidettiin sotatoimialueella. Voidaan kirjata kaatuneeksi.

Taitaa olla henkilösuhdejuttu. Kurittomuutta. Saadun tiedon mukaan

ETO "DELFIN” & ”СИТУАЦИЯ Ч” 3.-6.7.2015
– 1. Erikoistoimintaosasto "Delfin" (Pohjoisen ja Tyynenmeren laivastojen yhteinen) varakomentaja kaatui 3.7.2015 tarkka-ammuntaharjoituksissa.
– Komentaja aloitti kurinpidolliset toimet, minkä jälkeen koko osasto kieltäytyi jatkamasta tehtäviään. Komentaja on nyt vaihdettu. Joukossa on edelleenkin “Situation TZE” (”СИТУАЦИЯ Ч”).
– Alueen on eristänyt DzerzhinskyD:n ODON-yksikkö, joka toimii ilman kasvomaskeja.
 
Sama lähde kertoo tunnelmista 5.7. Normipäivä Ukrainassa.

14:08 Shyrokyne – "2 ETYJ:n autoa kävi, kävelivät teeeskennellen fiksun näköistä, nyökkäys ja pois."
– – – – –
16:44 Donetsk – Magistralny – Massiivinen räjähdys 16:49 Kalinovka – Kuului myös.
16:55 Donetsk – Jotakin palaa Spartak suunnalla.
17:24 Donetsk itä – Shakhtarsk – Sotilaskolonna itään, 4 kuorma-autoa on saanut osumia.
– – – – –
20:17 Shirokyne – Tykistökeskityksiä, lähelle tippuu.
21:14 Donetsk – Lähteviä tykistökeskityksiä Putilovkasta Piskyyn ja Opytneen, ei tulevia keskityksiä.
21:20 Donetsk – Taistelu Opytnssa, käsiasetulta.
21:24 Donetsk – Rumputulta lounaaseen.
21:24 Donetsk – ”Taas alkoi, Durna Balkasta ja Smolyankasta, synkkiä keskityksiä!"
21:29 Donetsk – "Sirkus: Matalia räjähdyksiä." "Pisky-lentokenttä-Avdiivka horisontti on punaisena!"
21:29 Donetsk – Lähteviä tykistökeskityksiä Putilovkasta lentokentälle & Spartakiin.
21:33 Luhansk pohjoinen – "Stanytsia Luhanska saa taas osansa!”
21:34 Donetsk – Voroshylovsky – Raskaita tykistökeskityksiä Kyivskiltä.
21:36 Luhansk luode – Lysychansk – KRH ampuu.
21: 40 Donetsk – Tykistökeskityksiä.
22:08 Luhansk – Stanytsia Luhanskassa kova räjähdys minuutin välein.
22:13 Luhansk – KRH ja tankit ampuvat.
22:30 Donetsk – Leninsky – Massiivisia räjähdyksiä. "Lidievka: Yksittäisiä tykistöiskuja." "Topaz, Poligraf: Ammuntaa."
23:02 Donetsk – 1-2-3 lähtee. 23:04 2 lisää. 23:05 Jatkuvia tykistökeskityksiä, 3-4 sek välein.
23:05 Donetsk – Raskaita tykistökeskityksiä Kalinovkassa.
23:13 Donetsk – Massiivisia osumia pohjoisessa – Oktyabrsky, lentokentän alue.
23:13 Donetsk – Tykistökeskityksiä Lidievka-Florasta lentokentän alueelle.
23:17 Luhansk – Kaatosade, ukkonen, salamoita... Ryssä otti tauon.
23:17 Donetsk itä – Khartsyzk – Kahteen viikkoon ei ole mennyt kuljetuksia Donetskin suuntaan, juuri meni sotilaskolonna."
23:20 Donetsk itä – Shakhtarsk – Pohjoisessa ja luoteessa horisontissa sähköpurkaus.
23:31 Mariupol – Käsikranaatti on räjähtänyt Lenina Ave 62:ssa (Okinava cafe?), ambulansseja & palokunta paikalla.
 
Sama lähde kertoo tunnelmista 5.7. Normipäivä Ukrainassa.

14:08 Shyrokyne – "2 ETYJ:n autoa kävi, kävelivät teeeskennellen fiksun näköistä, nyökkäys ja pois."
– – – – –
16:44 Donetsk – Magistralny – Massiivinen räjähdys 16:49 Kalinovka – Kuului myös.
16:55 Donetsk – Jotakin palaa Spartak suunnalla.
17:24 Donetsk itä – Shakhtarsk – Sotilaskolonna itään, 4 kuorma-autoa on saanut osumia.
– – – – –
20:17 Shirokyne – Tykistökeskityksiä, lähelle tippuu.
21:14 Donetsk – Lähteviä tykistökeskityksiä Putilovkasta Piskyyn ja Opytneen, ei tulevia keskityksiä.
21:20 Donetsk – Taistelu Opytnssa, käsiasetulta.
21:24 Donetsk – Rumputulta lounaaseen.
21:24 Donetsk – ”Taas alkoi, Durna Balkasta ja Smolyankasta, synkkiä keskityksiä!"
21:29 Donetsk – "Sirkus: Matalia räjähdyksiä." "Pisky-lentokenttä-Avdiivka horisontti on punaisena!"
21:29 Donetsk – Lähteviä tykistökeskityksiä Putilovkasta lentokentälle & Spartakiin.
21:33 Luhansk pohjoinen – "Stanytsia Luhanska saa taas osansa!”
21:34 Donetsk – Voroshylovsky – Raskaita tykistökeskityksiä Kyivskiltä.
21:36 Luhansk luode – Lysychansk – KRH ampuu.
21: 40 Donetsk – Tykistökeskityksiä.
22:08 Luhansk – Stanytsia Luhanskassa kova räjähdys minuutin välein.
22:13 Luhansk – KRH ja tankit ampuvat.
22:30 Donetsk – Leninsky – Massiivisia räjähdyksiä. "Lidievka: Yksittäisiä tykistöiskuja." "Topaz, Poligraf: Ammuntaa."
23:02 Donetsk – 1-2-3 lähtee. 23:04 2 lisää. 23:05 Jatkuvia tykistökeskityksiä, 3-4 sek välein.
23:05 Donetsk – Raskaita tykistökeskityksiä Kalinovkassa.
23:13 Donetsk – Massiivisia osumia pohjoisessa – Oktyabrsky, lentokentän alue.
23:13 Donetsk – Tykistökeskityksiä Lidievka-Florasta lentokentän alueelle.
23:17 Luhansk – Kaatosade, ukkonen, salamoita... Ryssä otti tauon.
23:17 Donetsk itä – Khartsyzk – Kahteen viikkoon ei ole mennyt kuljetuksia Donetskin suuntaan, juuri meni sotilaskolonna."
23:20 Donetsk itä – Shakhtarsk – Pohjoisessa ja luoteessa horisontissa sähköpurkaus.
23:31 Mariupol – Käsikranaatti on räjähtänyt Lenina Ave 62:ssa (Okinava cafe?), ambulansseja & palokunta paikalla.

Kummalla puolelta tuo on? Tieto on hieman ristiriitaista sen osalta.
 
Kummalla puolelta tuo on? Tieto on hieman ristiriitaista sen osalta.

Kooste on hallituksen kannattajien sirpaletietoa mutta osa kertojista on sijoittunut maantietellisesti syvälle ATO-alueelle, mikä näkyy viesteissä termeissä "lähtevä" ja "juuri meni sotilaskolonna".

Olet hereillä.
 
Back
Top