Ukrainan konflikti/sota

Belgorod.
Taustalla näkyy kalustoa, etualalla junasta purettua muuta tavaraa. Samalla youtubekanavalla toinenkin clippi, jossa kalustoa enemmän.

 
Vaikea sanoa mitä Putin ja kenraalit tulevat tekemään ja paljonko niiden mielestä on riittävästi, mutta jos niillä on edes jonkinlainen tolkku ...
... jos Putin pysyttelee tuon omituisen sotansa kanssa tuolla nykyisellä alueella eikä lähde laajenemaan väärään suuntaan, niin se voi tehdä aika vapaasti ihan mitä haluaa...

Venäläiset on tämmöisiä: Vaaditaan mahdottomia ja kun se saadaan niin vaaditaan lisää. Jos ei saada niin heittäydytään marttyyriksi.


”Venäläisten muuttumattomana politiikkana on saada, mitä he voivat, niin vähällä kuin mahdollista, ja sitten pyytää lisää. He eivät uhraa koskaan välittömiä etujaan tulevaisuuden päämäärien hyväksi. He eivät kiinnitä koskaan huomiota siihen, mitä on sanottu, vaan ainoastaan siihen, mitä on tehty. He pyrkivät saamaan korkean hinnan siitä, minkä ymmärtävät joutuvansa tekemään joka tapauksessa. He ovat immuuneja eettisille, humanitaarisille ja abstraktiin oikeuteen perustuville tekijöille ollen pelkästään käytännöllisten ja realististen näkökohtien vaikutettavissa.”
J.K.Paasikivi

... Kerryn mukaan Venäjän toiminta on viime päivinä ollut täysin häpeilemätöntä ja raukkamaista...

Venäjä valmisteli viikkoja etukäteen Ukrainan kriisin, tavoitteenaan anneksoida alueita ja/tai federalisoida Ukraina. Tieto perustuu Novaja Gazeta lehden haltuunsa samaan valtion asiakirjaan. Asiakirja saatiin Kremlistä, kuulemma.

Dokumentti on päivätty ENNEN Janukovitsin eroa virasta (päiväyksiä väliltä 4. - 15. helmikuuta 2014)

(lähde http://www.spiegel.de/politik/ausla...-langfristig-vorbereitet-haben-a-1019711.html)

Mitäs ne venäjän trollit aikanaan väittivät? Väittivätkö he että Venäjä vain "puolustautuu" läntistä agressiota vastaan Ukrainassa? :eek:

... Kylmällä strategisella ajattelulla tietty määrä vallattua pinta-alaa tulee kaatamaan Kiovan hallituksen. Sopisi erittäin hyvin Vanjan nykyiseen sodankäyntitapaan.

Tästä oli jo eilen, mutta todettakoon vielä, että kyse ei ollut eikä ole Venäjän reaktiosta vaan suunnitelman toteuttamisesta...

... Kaksi nollaa perään, ei toki kaikki samaan aikaan rintamalla, niin Moskovassa joudutaan jo miettimään suunnitelmat uusiksi ...

Venäjän käyttäytyminen on poikkeavaa verrattuna muihin suuriin eurooppalaisiin valtioihin...

Patologisen diplomivalehteljan ja provokaatorin sanoihin uskoo vain oligofreeni.

Muille on päivänselvä asia: Jos Putinia ei pysäytetä Ukrainassa, tulee 3-s Maailmansota.


Maskirovkasota on kuin peli - ja painajainen

Kremlin otteet ja siirrot meneillään olevassa Ukrainan-Venäjän 'maskirovkasodassa' on vaikea saada käsitettyä tavallisen ihmisen terveellä ymmärryksellä. Jotta Moskovan tavoitteisiin ja menetelmiin pääsee syvemmälle, on joskus avuksi ottaa hieman etäisyyttä asiaan, unohtaen terveen rationaalinen ajattelu. Kokeilemalla erilaisia tapoja lähestyä aihetta, saattaa ymmärrys aueta. Toistaiseksi lähimmäksi Kremlin toimintatavan ymmärtämistä olen omalta osaltani päässyt ajattelemalla hyökkäävän osapuolen ylijohdon toimivan kuin pelissä, jonka säännöt se itse kirjoittaa.

Maskirovkasodan osapuolen nimeltä 'Kreml' siirrot muistuttavatkin kovasti samantapaisen pelin pelaajan siirtoja, jotka ovat tuttuja etenkin nettimaailmassa venäläisiä strategiapelejä pelanneille. Vielä tarkemmin sanottuna sota muistuttaa joukkuepeliä sellaista venäläistä joukkuetta vastaan, joka on itse laatinut kyseisen pelin säännöt, ja joka myös itse tarkistaa ja laatii uusia sääntöjä pelin seuraaviin päivityksiin.

Uudet säännöt esitellään tietokonepelien maailmassa softapäivityksinä, kun taas Ukrainan maskirovkasodassa ne otetaan käyttöön joko taistelun kuluessa tuomalla mukaan uusia aseita tai joukkoja, tai vaikkapa sitomalla vastustajaa sopivan 'tulitaukosopimuksen' avulla, sekä suorittamalla joukkojensiirtoja, tai huoltoa 'humanitäärisillä saattueina'. Diplomaattisella maskirovkarintamalla puolestaan pyritään eristämään hyökkäyksen kohde muiden maiden avun piiristä painostamalla, sopimuksin tai pyrkimällä hajottamaan mahdollisesti avustavien tahojen, kuten EU-maiden keskinäistä yhteistyötä.


... Väite Ukrainan "vallankaappauksesta" on naurettava joka perustuu Venäjän rikolliseen valheeseen. Tottakai sillekin löytyy omat myötäilijänsä. Ukrainassa on toimittu siten kuin demokraattinen ja moniarvoinen, kansalaisten vapailla vaaleilla valtuuttama hallinto toimii. Vaalit ovat myös ulkopuolisten rehellisiksi hyväksymät. Sen laillisemmin ei ole mahdollista käyttää hallintovaltaa. Tästä huolimatta voidaan valheelllisesti väittää Ukrainan hallinnon toimineen väärin ja juuri niin Putinin myötäilijät tekevät... maailmassa saa valehdella vapaasti...

... Kirjeen mukaan sota Ukrainassa on taistelua natsismia vastaan ja Venäjä on valmis mobilisoimaan kaikki voimat puolustamaan Euroopan vakautta...

Puolustajan selvitettävä säännöt itse

Käynnissä olevan maskirovkasodan hyökkäävä osapuoli näyttää käyvän kuin peliä, jossa ei tarvitse ottaa huomioon sodan alle jäävien ihmisten mielipiteitä. Kansat ja ihmisjoukot ovat hyökkääjälle vain kohteita, joiden mielialaa kontrolloidaan tukemaan hyökkääjän toimia maskirovkapelin massiivisella ja ennakoivalla propagandalla, uutisvääristelyllä ja trollauksella, joilla hyökkääjä vetoaa hyväuskoisiin hyödyksikäytettäviin hölmöihin, 'HHH'. Samoin kieroin maskirovkamedian keinoin hyökkääjä pyrkii viivyttämään tai estämään puolustautuvan maan avustamista, synnyttämällä ulkomaisen yleisön piirissä aiheettomia ennakkoluuloja hyökkäyksen kohdetta kohtaan.

Tietsikka-ajan nuorille ihmisille Ukrainan-Venäjän maskirovkasodassa hyökkääjän toimien käsittämistä lienee siis helpointa lähestyä näin strategia- ja taktiikkapelinä virtuaalisessa, todellisuudessa irrallisessa tietsikkamaailmassa, jossa hyökkääjä todellakaan ei ajattele asiaa pienen ihmisen kannalta. Puolustaja taas ajattelee tietenkin oman maailmankuvansa, eli perinteisten 'sääntöjen' ja terveen järkensä pohjalta, minkä varaan hyökkääjä laskeekin.

Vasta sitten, kun puolustajat ymmärtävät ottaa etäisyyttä perinteisestä tavastaan yrittää ymmärtää hyökkääjän toimia, ja ajatella asiaa aivan uudelleen, he alkavat päästä jyvälle tapahtumien logiikasta. Pian he alkavat myös kyetä ennakoimaan hyökkääjän toimia, ja vastaamaan niihin. Toisin sanoen, he alkavat oppia maskirovkapelin säännöt. Tästä onkin enää lyhyt matka siihen, kun puolustaja alkaa laatia omia sääntöjä, hyökkääjän suureksi harmiksi. Vasta aloitteen alkaessa liukua puolustajalle hyökkääjä alkaa harkita pelin päättämistä, rauhaa.

Tuollaiseen virtuaaliseen pelimaailmaan vertaaminen tietenkin tuntuu vieraalta ajatukselta varttuneemmille, neuvostoajan elävästi muistaville. Miten hyökkääjän toimia sitten voisi ymmärtää perinteisen historiatiedon pohjalta?

Neuvostoajan opettama ajattelutapa

SNTL-tietämystä hallitseva voikin verrata karmean maskirovkapelin hyökkääjän ajatusmaailmaa kylmään aatteelliseen materialismiin, niiden dialektiikkaoppien pohjalta, jotka vaikuttivat monien neuvostosukupolvien koulutukseen etenkin siinä 'tsekistien' maailmassa, jonka katkeamattoman perinteen suora jatkaja on Kremlin herran ja muiden siloviikkien elinikäinen opinahjo, KGB - FSB.

Tässä marxilais-leniniläisen 'ankean aatteen' maailmassa yksi ihminen, kuten ihmisjoukotkin todellakin ovat vain tarkoituksenmukaisesti valtionjohdon käytettävissä olevaa materiaa, jota voidaan soveltaa kulloisenkin tilanteen mukaan parhaiden hyödyksi keskusvallan laajentamiseksi ja lujittamiseksi.

Alkaako maskirovkasodassa mielen pohjaa kaivelemaan jääneitä, terveen järjen vastaisia tapahtumia nyt palautua mieleen uudessa valossa? Entä mitä voi tällaista taustaa vasten päätellä sodan jatkosta, laajenemisesta, ja kestosta..?

Toivotan siis kaikille hyviä painajaisia. Älkää kuitenkaan hätääntykö, painajaiset johtavat joskus ratkaiseviin oivalluksiin..! Ehkä monikin tämän lukijoista onnistuu jatkamaan kammottavan sotapelin sääntöjen selvittämistä tukevammin jalansijoin, kuin siitä heiveröisestä ymmärryksen korresta roikkuen, jota tavoitellen olen vaivalloisen upottavan maskirovkasuon läpi rämpinyt.


T: - Juha -

Itä-Ukrainan taistelujen jäädyttäminen: Hyökkääjä vapautuu uusille suunnille? http://maanpuolustus.net/posts/193626/

Apu vai puuttumattomuus? http://maanpuolustus.net/posts/193199/

Tulitauko aluevaltausten keinona - http://maanpuolustus.net/posts/192551/

Projekti Uusi Venäjä - http://maanpuolustus.net/posts/192439/

Putinin Venäjän uusi doktriini: http://maanpuolustus.net/threads/ukrainan-konflikti-sota.2939/page-788#post-165932

Siitä puhe, mistä puute: Sopimuksen vääristely - http://maanpuolustus.net/posts/192163/

Sota pois silmistä, ajatuksista ja mielestä - http://maanpuolustus.net/posts/190017/

From Kreml, with Love! http://maanpuolustus.net/posts/191100/

:) Have a Missile and a Smile! http://maanpuolustus.net/posts/191204/

Eurooppalainen vastarinta alkamassa? Apu Ukrainalle on apu Euroopalle. http://maanpuolustus.net/threads/ukrainan-konflikti-sota.2939/page-1112#post-196694

Jo vuonna 2008 venäläisen aikakausilehden artikkeli ehdotti hyökkäystä Ukrainaan. Euroopan kellopelin alku? http://maanpuolustus.net/threads/ukrainan-konflikti-sota.2939/page-797#post-167353




brezhnev-and-honecker-in-berlin-wall-jpg.3260


"Luoja, auta minut hengissä tämän tappavan rakkauden yli." - Rukous Brezhnevin ja Honeckerin suudelmaa esittävässä tuntemattoman taitelijan Berliinin muuriin maalaamassa kuvassa v. 1995.
 
Viimeksi muokattu:
DNR: Jakutti terroristi hakkaa moskovalaista terroristia, joka yritti paeta. Kuulin että jakutit ovat erittäin julmia ja sadistisia, myös kadyrovilaiset. Vastenmielista katsoa..

Siis mitä helvettiä ? Eikös Jakutia ole jossain Siperian perukoilla (=hevonpersiissä ja aika hemmetin kaukana Ukrainasta !). Ukko on kyllä niin aasialaisen näkönen että on aikas mahdotonta kuvitella tuon ukon olevan kotoisin Itä-Ukrainasta. Ja mitä ihmettä nämä sepot oikein tämmösiä kuvailevat ja levittävät pitkin nettiä ? Paljastaa ulkopuolisille hyvin mistä nämä "kapinatasavallat" miehistöä saavat riveihinsä.
 
Siis mitä helvettiä ? Eikös Jakutia ole jossain Siperian perukoilla (=hevonpersiissä ja aika hemmetin kaukana Ukrainasta !). Ukko on kyllä niin aasialaisen näkönen että on aikas mahdotonta kuvitella tuon ukon olevan kotoisin Itä-Ukrainasta. Ja mitä ihmettä nämä sepot oikein tämmösiä kuvailevat ja levittävät pitkin nettiä ? Paljastaa ulkopuolisille hyvin mistä nämä "kapinatasavallat" miehistöä saavat riveihinsä.

Donetskilainen juoppohan tuo selkeästi on, kolmannessa polvessa...mammakin ryyppäsi raskaana niin FAS-syndrooma sai näyttämään aasialaiselta. Ei ku... (no joo huonoa huumoria)
 
Venäjä varoittaa Duuman kirjeessä sodasta euroopassa.
Osin jopa koomista luettavaa ellei olisi kuoleman vakava asia.

Venäjän parlamentin kirje varoittaa Eurooppaa sodasta – "Ukrainassa taistellaan natsismia vastaan"
ILKKA AHTOKIVI
14.2.2015 klo 12:10(päivitetty 14.2.2015 klo 14:30)
Epätavalliseksi luonnehdittu kirje Venäjän parlamentilta duumalta varoittaa Eurooppaa sodasta.

  • 662208c18dd4be218f89fc18a19bd292208e7c936b7393911f26accb698b2dd0

    Duuma lähettää postia.

    (Lehtikuva/Maarit Roiha)
Euroopan parlamentille, Euroopan neuvostolle ja useiden Euroopan maiden parlamenteille osoitetussa kirjeessä varoitetaan sodasta Euroopassa. Kirjeen on lehtitietojen mukaan allekirjoittanut Venäjän duuman puhemies Sergei Naryshkin, joka tunnetaan presidentti Vladimir Putinin läheisenä liittolaisena.

Kirjeen mukaan sota Ukrainassa on taistelua natsismia vastaan ja Venäjä on valmis mobilisoimaan kaikki voimat puolustamaan Euroopan vakautta.

Kirje varoittaa Euroopan pirstoutumisesta sekä toteaa, että "jatkuvat (Venäjän vastaiset) pakotteet, kriisi Ukrainassa ja tammikuun terrori-iskut Ranskassa vaarantavat 800 miljoonan eurooppalaisen mahdollisuudet rauhalliseen elämään". Kirjeessä kehotetaan eurooppalaisia parlamentaarikkoja pysäyttämään kriisi.

Kirje on päivätty 23. tammikuuta, mutta se tuli julkisuuteen vasta tällä viikolla Ruotsissa käydyn puolustuspoliittisen keskustelun yhteydessä.

Monet ruotsalaiskansanedustajat vihastuivat kirjeestä. Ruotsissa se on tulkittu uhkailuksi, pelotteluksi ja propagandaksi.

Kirjeestä kertoi ensimmäisenä Ruotsissa Hudiksvalls Tidning, sittemmin suuret lehdet kuten Svenska Dagbladet. Kirje löysi tiensä myös amerikkalaisen viikkolehti Newsweekin sivuille.
 
Ukrainassa ryssät käyttävät jotain uutta pirullista räjähdettä, joka tekee ihmisesta sivilään, aiheuttaen aivan järkyttävä kärsimystä ja kamplikaatioita hoitaa, tässä on näytetty miten se räjähtää ilmassa, ja mitä jälkiä se aiheutta esim autoon, osa läpäisee metalliin osa ei. Mikä se on?
http://m.censor.net.ua/photo_news/3...yuschego_sektora_m_shidlyuh_fotoreportajvideo

Sirpalekranaatti periaatteessa. Sirpaleet ovat muutamista millimetreistä senttiin ja tehokas vaikutus noin 40 m. Pienten sirpaleiden määrä noissa kuorissa on suuri, joten pahaa jälkeä tulee. Herätesytytin ilmeisesti lukee maanpinnan, jolloin se räjähtää määrätyssä korkeudessa.
 
Belgorod.
Taustalla näkyy kalustoa, etualalla junasta purettua muuta tavaraa. Samalla youtubekanavalla toinenkin clippi, jossa kalustoa enemmän.

Joo`o. Lisää beeteeärrää ja terroristeja.
Vitun vittu.
Ihan pikkusen nyppii EUn saamattomuus ryssää vastaan. prkl. :mad:

Jos on punikki-merkkeli myyny perseensä putlerille, niin pieni ressu ihmettelee, että mites suomen "ylin johto" on puolensa valinnut? Kovin on hiljasta ollut.


Ei muuta ku lisää lippaita tilaukseen ...
 
Näin sivullisen silmin Kiovassa vuosi sitten nähty organisointi ja kurinalaisuus eivät ole mitenkään linjassa sittemmin nähdyn täydellisen ryssimisen kanssa..

Kaikki me olemme vuorollamme kertoneet, että on siinä viilaamista. Alkuvaiheen jälkeen on kyllä parantunut, vaikka oikeasti Ukrainan asevoimat olivat ja ovat heikossa hapessa ja sepoilla on rajaton tuki sanan varsinaisessa merkityksessä.

Enemmänkin näen, että hallinnon ja armeijan vielä hakiessa linjaansa maidanilaiset eli kansalaisliikkeet reippaalla toiminnallaan varustivat vapaaehtoisia ATO-operaation alussa ja saivat Strelkovin porukan etenemisen jäädytettyä. Muuten olisi mennyt Odessa ja Dnepropetrovsk samoin.

Eli nimenomaan se vallankumous on säästänyt loppu-Ukrainan, ei niinkään entiset neuvostokenraalit. Ja välillähän vapaaehtoiset lämpiävätkin.

Ja kyllä täällä aivan kuten Ukrainassakin hallinnolle ollaan kriittisiä järjen kanssa - mutta tuo "länsi teki vallankumouksen" on juttua suoraan Donetskin kansantasavallan "lähetystöstä".

Tuossa esimerkiksi tuore muistutus Poroshenkolle ja Jatsenjukille vallan vahtikoiralta:

http://www.kyivpost.com/opinion/editorial/unfinished-revolution-381293.html
 
Kun tutkimme Venäjän käytöstä ikään kuin uutena ilmönä, pitää muistaa, että uutta on lähinnä informaation levittämisen nopeus. Muuten konstit on nähty jo moneen kertaan. Myös Suomessa.

Eräs historian tarkastelija tekee hyviä huomioita. Hän kertoo:

Neuvostoliitto soti naapurivaltojensa kanssa toimintamallilla, jota se oli harjoittanut jo Neuvosto-Venäjän sisällissodan aikaan vuosina 1918–22. V.I. Lenin käytti metodia, jossa naapurivaltioon asetetaan ainekset vallankumoukseen, jonka jälkeen sen aluuelle laitetaan pystyyn kansanhallitus, joka pyytää sotilaallista interventiota Neuvostoliitolta. Uutena mausteena voisi pitää etnisyyttä konfliktin raaka-aineena aikaisempien "proletaarien" sijasta.

”Sitä mukaa kuin joukkomme etenevät länteen ja Ukrainaan, siellä perustetaan alueiden väliaikaisia Neuvostohallituksia, joiden tarkoituksena on paikallisten Neuvostojen lujittaminen. Tällä asialla on se hyvä puoli, että se riistää Ukrainan, Liettuan, Latvian ja Eestin sovinisteilta* mahdollisuuden katsoa joukkojemme etenemistä valloitukseksi ja luo suotuisan ilmapiirin jatkuvalle etenemiselle. Ilman tätä seikkaa joukkomme olisivat joutuneet valloitetuilla alueilla mahdottomaan asemaan, eikä väestö vastaanottaisi niitä vapauttajina…” (V.I. Lenin, Kootut Teokset, s. 216)

Tätä strategiaa Neuvosto-Venäjä harjoitti sisällissotansa aikana Venäjän keisarikunnan entisillä alueilla: Baltiassa, Kaukasiassa, Armeniassa, Georgiassa sekä Buharassa ja Hivassa. Tämän lisäksi se vei ”ulkoista vallankumousta” Keisarikuntaan aiemmin kuulumattomiin alueisiin, kuten Ulko-Mongoliaan sekä heikoin tuloksin vuonna 1920 jo täysin itsenäistyneeseen Puolaan.

Lähes kaikissa näistä tapauksista Neuvosto-Venäjä valtasi jonkin rajaseudulla olevan kaupungin, josta käsin pystytetty kansanhallitus pyysi Neuvostoliitolta sotilaallista interventiota – usein samana päivänä kun hallinto oli pystytetty. Samaan aikaan panssaroidut junat sekä Neuvostosotilaat olivat jo täyttä vauhtia matkalla kohti alueiden päähallintoaluetta.

Kannattaa lukea koko setti:

https://lihapullanpoikkileikkaus.wo...oliitto-oikeutti-vuosien-1939-41-hyokkaykset/
 
Siis mitä helvettiä ? Eikös Jakutia ole jossain Siperian perukoilla (=hevonpersiissä ja aika hemmetin kaukana Ukrainasta !). Ukko on kyllä niin aasialaisen näkönen että on aikas mahdotonta kuvitella tuon ukon olevan kotoisin Itä-Ukrainasta. Ja mitä ihmettä nämä sepot oikein tämmösiä kuvailevat ja levittävät pitkin nettiä ? Paljastaa ulkopuolisille hyvin mistä nämä "kapinatasavallat" miehistöä saavat riveihinsä.

On

 
40 vuotta sitten Neuvostoliiton media ja sen uutisointi nähtiin niin kansainvälisessä kuin myös venäläisten näkökulmasta tarkasteltuna suurelta osin vitsinä, josta sananlaskun mukaan pystyi lukemaan rivien välistä mahdollisia totuuksia vain sen kautta mitä uutisissa ei kerrottu. Nykyään Venäjän uutisointi nähdään kuitenkin vitsinä vain ulkomaissa, sillä Venäjällä nämä keskitetyn valtiovallan ja sen ylläpitämän yksipuolisen median julkaisemat uutiset vastaanotetaan suurelta osin ainoana totuutena, sillä muuta totuutta ei ole enää tarjolla. Samalla länsimaisessa mediassa ei usein edes uskalleta sanoa ääneen, että Ukrainassa on Venäjän sotilaita, sillä pelätään että jos asioista puhutaan liian suoraan asiaa ei katsota Venäjällä hyvänä.

Osittain tästä johtuen, venäläisnäkökulmasta länsimainen media on nykyään samassa asemassa kuin Neuvostoliiton uutisointi 1970-luvulla, sillä hyvin samalla tapaa länsimaisessa mediassa totuudet esitetään rivien välistä varovaisesti spekulaatioina ja epäilyinä sen sijaan, että asioista puhuttaisiin niinkuin ne oikeasti ovat. Tämä on ongelmallista, sillä tämä estää asian useamman laidan näkemisen jopa niille harvoille venäläisille, jotka oikeasti pyrkivät tiedonhaussaan pääsemään asioissa epämiellyttävään ja epäsuosiolliseen epätietoisuuteen.

Jos emme anna edes niille harvoille tiedonjanoisille venäläisille – joilla on mahdollisuus päästä internetiin – konkreettisia faktoja Venäjän toimista Ukrainassa, ruokimme Venäläisen median syöttämiä ennakkotietoja, joiden mukaan Venäjän media on oikeassa ja länsimedia väärässä. Silloin olemme jo hävinneet puoli sotaa, kuten Ukrainan maantieteellinen kahtiajako ja sen hiljainen hyväksyminen parhaillaan osoittaa.
 
Suomalaiset on hiljaa olleet aina. Armeijaan luotan. Luotan jopa valtioon,että eivät he kuitenkaan toimettomina ole. Suuria ikäluokkia pelkään. He selvisivät kylmästä sodasta ja ovat niin olevinaan. Kaikkiin Vanjan toimiin vastaavat että ei mitään mitä ei oltaisi nähty ennen. Ei ne mitää tarkoita. Suuret ikäluokat voivat viedä meidät tuhoon. Ei Natoon ainakaan. Eivät näe sitä että siellä on Tsaari nyt vallassa. Tsaari jolla on alemmuuskompleksi.
 
Tulkaa prkl Suomeen, niin me kyllä puolustamiset näytetään ... :mad:

Joo, kun vapaus on sitä että väärien mielipiteiden esittämisestä SoMessa "löytyy ja katoaa" niin näitä vapauttajia puree kyllä Etelä-Karjalan ja Kymenlaakson (ja Kainuun / Lapin) multaa viisinumeroinen määrä ellei enemmän ennen kuin tästä vapaudesta rupean nauttimaan. Ennemmin vapaudun näistä maallisista kahleista kokonaan.
 
Tuossa on raina Debaltseven kaduilta. Liikkuminen on juuri sellaista kuin se oikeasti on. Kiire vain ajallansa. Tätä ei koskaan kouluteta. Se syntyy, kun tulee lyijyä päin näköä.


MItä nuo kolmen ja puolen minuutin paikkeilla näkyvät valopallot oikein ovat?
 
Vasta sitten, kun puolustajat ymmärtävät ottaa etäisyyttä perinteisestä tavastaan yrittää ymmärtää hyökkääjän toimia, ja ajatella asiaa aivan uudelleen, he alkavat päästä jyvälle tapahtumien logiikasta. Pian he alkavat myös kyetä ennakoimaan hyökkääjän toimia, ja vastaamaan niihin. Toisin sanoen, he alkavat oppia maskirovkapelin säännöt. Tästä onkin enää lyhyt matka siihen, kun puolustaja alkaa laatia omia sääntöjä, hyökkääjän suureksi harmiksi. Vasta aloitteen alkaessa liukua puolustajalle hyökkääjä alkaa harkita pelin päättämistä, rauhaa.

USA kyllä osaa tuon pelin paremmin kun kukaan. Taitaa kuitenkin olla niin että Obaman aikana se ei sitä peliä lähde pelaamaan...ainakaan ihan tosissaan ja omalla nimellään.

Nato joutuu opettelemaan pelin säännöt uudelleen, kun se on pelannut N-liiton jälkeen ihan muita pelejä. Nyt sen on pakko opetella maskirovkapelin säännöt, kun osa sen jäsenmaista on Putinin pelilaudalla. Sääntöjen opettelemiseen se saa apua USA:lta. Nato ei voi kuitenkaan lähteä peliin mukaan, niin kauan kun Putin pysyy siellä missä nyt on.

EU on pihalla kun lumiukko nyt ja aina. Ei sitä kiinnosta maskirovkapeli hevon helkkariakaan. Se haluaa pelata Putinin kanssa sellaista neuvottelupeliä...siinä pelissä uskotaan kaikki mitä vastustaja sanoo, heristellään sormea ja uhkaillaan uusilla pakotteilla :D

6a00d8341d417153ef01a511e746aa970c-800wi
 
Viimeksi muokattu:
Back
Top