Ukrainan konflikti/sota

USA haluaa varmistaa, ettei vahingossakaan tule venäläinen ampuneeksi jenkkiä ja siten mahdollista viitoslauseen aktivointia.
Kyllä jenkkejä riittää vielä Ukrainassa, ei kaikki siviilit ole lähteneet. Mutta ei halua wirallisen amerikkalaisen joutuvan Putinin käsiin tai tappamaksi. Wirallisia joutuis pelastamaan.
 
  • Tykkää
Reactions: PSS
Toivottavasti Suomessa nyt ihmisillä aukeaa silmät sille, että meitä ei muu maailma kohtele yhtään sen solidaarisemmin kuin ukrainaa, jos putin päättää yrittää vallata osia suomesta. Suomen vuoksi ei todellakaan usa tai eurooppa ryhdy maailmansotaan, ellei artiklan 5 vuoksi ole aivan pakko. Jos suomea enää edes otetaankaan natoon. Pitää silti yrittää päästä siihen.
 
Kaikki EU-maat ovat Venäjää pienempiä. Se on totta, mutta se on väärä mittari. EU on yhdessä paljon Venäjää suurempi ja sillä voimalla EU:n kuuluisi lyödä nyrkkiä pöytään.
Johan sitä on lyöty, Putin voi kyllä tuoda uuden pöydän ja kipulääkkeen tai pehmusteen, sekä kehoittaa jatkamaan samaan malliin. Pitäis tehdäkin jotain.

Sitä yhtä leffaa lainatakseni: "Kyllä sinne on sitä huudettu, pitäis saada paikalle joku joka osais venäjää.."
 
Biden pudottelee pakotteita mielikuvitustasavaltoihin:

 
Biden pudottelee pakotteita mielikuvitustasavaltoihin:

Mitäköhän pakotteet noita meemivaltioita kohti mitään auttaa? Eihän niillä edes ole omaa vientitaloutta, vaan 100% kaikesta tulee Venäjältä.
 
Pahoin pelkään että tilanne perkelöityy vielä Suomenkin osalta jollain aikataululla. Putlerin ruokahalu ei vielä Ukrainalla tyydyty. Vetoaa Venäjän ns .legitiimeihin turvallisuusintresseihin Itämeren alueella tai jotain muuta bullshittä. Vaatii Suomea luovuttamaan alueitaan etelärannikolta Venäjän laivastotukikohdiksi. Hankoa vaadittaisiin esim. vanhasta muistista (talvisota).
 
Oli kyllä erikoinen YK:n turvallisuusneuvoston hätäkokous. Kaikki maat tuomitsi Venäjän toimet, paitsi Kiinan edustaja selitti yleisluontoista juttua ottamatta kuitenkaan kantaa puolesta tai vastaan, Venäjän edustaja lateli listaa Ukrainan sotarikoksista ja kiukutteli, kun joutui kaavan mukaisesti presidenttinä kiittämään Ukrainan edustajaa puheenvuorosta. Ukrainan edustajalta vähän ontoksi jäänyt puhe, mutta torjui aluevaatimukset jyrkästi ja vetosi YK:n peruskirjassa mainittuun oikeuteen itsepuolustuksesta. Fist bumppaili muita edustajia istunnon lopuksi.
 
Viimeksi muokattu:
Back
Top