Venäjän masinoimat "pakolais"-virrat Suomeen

Tässä Kokoomuksen hallituskumppani persut tiputetaan 10% puolueeksi, kunhan ensin on leikattu.
Kyllä se tiedetään että sinua ahdistaa persut & kokoomus, mutta koita nyt näillä heitoilla pysyä edes siellä orpon hallitus-ketjussa tai perusta oma ketju iltavapaisiin.

Tämä ketju lienee:

Venäjän masinoimat "pakolais"-virrat Suomeen​

 
Mikähän mahtaa olla Itä-Suomen venäläiskiinteistöjen rooli tilanteessa, jossa hallinta rajalla menetettäisiin edes tilapäisesti ja yli pääsee huomattava määrä henkilöitä?

Voisiko tässä skenaariossa tietyt kiinteistöt toimia kokoontumispaikkoina tai ääriskenaariossa varustamispisteinä tietyille joukoille? Itsellä kytee pieni epäily siitä, että venäläiskiinteistöihin tukeutuvien vihreiden miehien skenaario voisi kevään / kesän aikana muuntua ruskeiden miesten skenaarioksi jos tilanne eskaloituu riittävästi ja viranomaisilla ilmenee suuria vaikeuksia järjestyksen ylläpitämisessä.

Poikkeustilan julistamisella saataisiin tietysti viranomaisille matalampi kynnys puuttua ja ennaltaehkäistä epäiltyä toimintaa.
Tässähän voisi vetäistä ässän hihasta ja ottaa nuo tyhjät venäläisomisteiset kiinteistöt hyötykäyttöön suljetuiksi pakolaiskeskuksiksi. Niissä monessa taitaa olla aidat ympärillä jo valmiiksi. Riski piilee tietysti siinä, että läpsyttelijät löytävät ne ryssän niihin jemmaamat RPG- ja AK-laatikot panoksineen.
 
Riski piilee tietysti siinä, että läpsyttelijät löytävät ne ryssän niihin jemmaamat RPG- ja AK-laatikot panoksineen.
Uhka vai mahdollisuus? Vanha viisaus sanoo, että mieluummin kertarutina kuin ainainen kitinä. Suomen kansan elinmahdollisuuksien kannalta olisi tarpeen ottaa erä pang-pangia kähtävien kanssa, haudata kuolleet -- ja laivata sitten loput huuthelvattiin. Jos se maksaisi luokkaa ykköstuhansia kaatuneita, niin sehän olisi paljon parempi se kuin nyt näköpiirissä oleva seuraavan sadan vuoden aikainen intiaanimeno.
 
Jos tuo tehtäisiin, niin hakijoiden määrällä ei olisi mitään rajaa. Mikä ei estäisi vaikkapa sitä, että puoli Irakia marssii Suomen Bagdadin suurlähetystöön kokeilemaan josko pääsy länteen aukenisi.
Toisaalta mitä siitä. Voidaan käsitellä resurssien puitteissa ja suomalaisella byrokratialla yksi hakemus kuukaudessa. Siellähän odottavat päätöstä.
 
Toisaalta mitä siitä. Voidaan käsitellä resurssien puitteissa ja suomalaisella byrokratialla yksi hakemus kuukaudessa. Siellähän odottavat päätöstä.
Tämähän olisikin kätevää sitten, kun seuraavan kerran on punavihreä hallitus. Moninkertaistaisivat hakemusten käsittelijät ja antaisivat poliittista ohjeistusta hyväksyä kaikki hakijat.
 
Viimeksi muokattu:
EnkltuYXMAEOPrG
Mutta mites Petsku, jos onkin aivan varma niistä motiiveista?
 
RKP aikoo laittaa hanttiin.




Syvässä ruususen unessa ovat, vieläkin.
 
RKP aikoo laittaa hanttiin.

Katso liite: 94832

Ahaa, eli VOK:t pitää tästedes sijoittaa ruotsinkieliselle Pohjanmaalle ja Uudenmaan ruotsinkielisille alueille.
 
RKP ratsasti maahanmuuton autuaaksi tekemisessä "Närpiön mallilla", josta tehtiin tarkoitushakuisia tutkimuksiakin, joissa maahanmuuton todellinen tilanne ei selvinnyt. Selvisi vain se mitä haluttiin tutkia. Kaikki oli hyvin ja hienosti, kunnes osoittautui että "Närpiön malli" perustuu ihmiskaupalle, tulijoiden pelottelulle (eivät puhu poliisille) ja hyväksikäytölle. RKP naiviuttaan kuppautti suomalaisia tuhatmäärin ja nyt puolet tulijoista on "tomaattiallergisia" Kelan mannekiineja. Surkuhupaisinta on että ihmiskauppaa harjoittivat maahanmuuttajat Vietnamista. Toki olihan siellä kalevalainen johtohenkilö. RKP ei menettänyt uskoaan maahanmuuttoon. RKP:lle maahanmuutto on uskonnon tasolla oleva ihanne.


 
Mitähän niitä RKP:lle tärkeitä asioita olikaan, uudelleen tarkasteluun .
Oisko Vaasan keskussairaalan laaja päivystys jälleen uhattuna ja RKP pelaa sitä panttivangiksi tässä(kin) asiassa.

Tai Lohjan synnytysosaston alasajo hiertää ja haetaan vipua siihen vääntöön persujen suunnalta. Pian Länsi-Uusimaa saa pitää synnärinsä ja muu kansa saa rajalakinsa.

Tuon pekkaroinnin jalon taidon RKP nimittäin osaa niin hienosti, että kepu-isännän mukaan nimetty toiminta vie kunnian väärään suuntaan.
 
Viimeksi muokattu:
Oisko Vaasan keskussairaalan laaja päivystys jälleen uhattuna ja RKP pelaa sitä panttivangiksi tässä(kin) asiassa.

Tai Lohjan synnytysosaston alasajo hiertää ja haetaan vipua siihen vääntöön persujen suunnalta. Pian Länsi-Uusimaa saa pitää synnärinsä ja muu kansa saa rajalakinsa.

Tuon pekkaroinnin jalon taidon RKP nimittäin osaa niin hienosti, että kepu-isännän mukaan nimetty toiminta vie kunnian väärään suuntaan.
Jos kansallinen turvallisuus ja järkevät maahanmuuttolait olisivat edes siitä kiinni, että YO-kirjoituksiin palautetaan toinen kotimainen pakolliseksi ja siitä tehdään jo alakoulun 3. luokalla alkava A-kieli, niin mielestäni sekin olisi vielä hyväksyttävä vaihtokauppa.
 
Meinasin ehdottaa että rosterikäytävät ja vain luukku hakemuksen jättämiseksi ettei jonoja synny, riitävän ahtaat käytävät niin takaa tulevien paine työntää valmiit ulos tuubista. 1 tai 2 käsittelijää, eli 1 tai 2 tuubia, ihan sama onko 10, 1000 vai 1 000 000 jonossa tahti on tuo. MPnetistä vapaaehtoisia viikon kierrolla Bagdadiin lyömään punaisia leimoja.
Ei tarvitse MPnettiläisten lähteä Bagdadiin. Palkataan pari aasialaisneitokaista.
 
Itärajan mahdollinen poikkeuslaki vastatuulessa.



Tavoitteena on ollut antaa asiassa hallituksen esitys eduskunnalle maaliskuun aikana, mutta aikataulu todennäköisesti venyy huhtikuulle.

Nyt esitysluonnos on lopulta viimeistelyvaiheessa ja se on mahdollista saada lausuntokierrokselle vielä tämän viikon aikana, Ylelle kerrotaan. Lausuntokierroksesta kaavaillaan lyhyehköä.

Myös oikeuskansleri Tuomas Pöysti on ollut kuultavana lakiehdotusta valmistelevassa työryhmässä.

Pöysti totesi esityksen olevan edelleen keskeneräinen ja neuvoi työryhmää lähettämään lausuntokierrokselle riittävän viimeistellyn ehdotusluonnoksen, jotta lausunnonantajilla on riittävät mahdollisuudet ottaa siihen kantaa.

Vaikka valmistelussa mukana olevat sisä-, ulko- ja oikeusministeriön virkamiehet saisivatkin lakiluonnoksen valmiiksi lausunnolle, voi hanke vielä jumittua hallituksen sisäisiin erimielisyyksiin.

Hanke saa tukea pääministeripuolue kokoomukselta, mutta hallituspuolue RKP on vaatinut, että esityksen tulisi olla sopusoinnussa perustuslain ja kansainvälisten velvoitteiden kanssa.

RKP:n puheenjohtaja Anna-Maja Henriksson muistuttaa, että tämä on myös ollut Suomen ulkopolitiikan pitkäaikainen linja, jota ei tulisi kevyin perustein lähteä muuttamaan.

– Tietysti tämä tilanne on erikoinen, mutta pitäisi aina yrittää löytää ratkaisuja, joka kestävät tarkemman syynin esimerkiksi YK:n elimiltä. Suomihan on aina pitänyt todella tärkeänä, että puolustetaan oikeusvaltiota ja kansainvälisiä sopimuksia sekä kunnioitetaan Eurooppa-oikeutta, Henriksson sanoo.

Hallituksen piirissä tiedostetaan sekin, että lakihanke voi hyvin vielä kaatua myös eduskuntakäsittelyssä. Yksi vaaranpaikka on eduskunnan perustuslakivaliokunta.

Myös suuri osa oppositiopuolueista pitäisi saada esityksen taakse, sillä poikkeuslain säätäminen yhden vaalikauden aikana edellyttää viiden kuudesosan enemmistöä eduskunnassa.
 
Back
Top