Ukrainan konflikti/sota


"Viimeiset viikot ovat osoittaneet, että ainoastaan Yhdysvalloilla on resursseja toimittaa Ukrainalle riittävästi aseita, ammuksia ja ilmapuolustusjärjestelmiä. Eurooppa ei ole kyennyt alkuunkaan paikkaamaan Yhdysvaltain puuttuvan avun ammottavaa aukkoa.

Sen vuoksi tämä viikonloppu on sodan kannalta äärettömän tärkeä, suorastaan kriittinen. Ukrainan kohtalo voi tietyssä määrin ratketa seuraavan 48 tunnin aikana, mutta ei taistelukentällä, vaan Washingtonissa."

Nyt ei ole enää aikaa vatuloinnille ja viivyttelylle, nyt päätöksiä ja iso pyörä pyörimään!
 
Päivän luvut:
435502589_777846421195105_702536777204905101_n.jpg
 
Voi olla että on mennyt lattaan heittoistuinhyppyjen jälkeen muututtuaan on takapainoiseksi. Sivuvakaajankin vaurio voi olla syynä, on juuri niiltä kohdilta tulessa.
Todennäköinen on syy juuri hyppyjen aiheuttama painopisteen muutos. Joku muukin video tästä sodasta on, jossa lentäjien hylkäämä SU-27 tai vastaava pyörii latassa.

Mikäli kone olisi ehjäkin, lattakierteestä pois pääsy ei välttämättä onnistu. Painopistettä pitäisi saada eteen ja moottorilla työnnättämällä voi lähteä tai olla lähtemättä. Mikäli kone on latassa ja muutaman pyörähdyksen jälkeen ei osoita oikenemisen merkkejä, yleisohje on, että hylätään kone.

Yleisilmailun lentolaitteilla ilman lentäjän varjoa tai koneen pelastusvarjoa huono vaihtoehto sekin.

Suomessa on poistuttu lattakierteestä laskuvarjolla, kone oli Pik-15, kuskin vieressä ollut kaveri hyppäsi varjon varaan, se muutti painopistettä sen verran, että latta oikesi ja pilotti sekä kone tulivat normaalisti laskuun. Mahdollisesti oli pilotinkin nokanpää tavallista vaaleampana laskun jälkeen.
 
Smolenskin alueella kaikki droonit tiputettiin mutta taas kävi huono tuuri ja romut tippuivat polttoainevaraston joka syttyi tuleen.

In the Smolensk region, after an attack by a UAV, a fire occurred at a fuel and energy facility​

TASS, April 20. The Russian Air Defense Forces destroyed Ukrainian unmanned aerial vehicles (UAVs) in the Smolensk region, which were trying to attack a fuel and energy complex (FEC) facility. A fire occurred as a result of falling debris.

Governor of the Smolensk region Vasily Anokhin announced this in his Telegram channel .

“Today at about 02:00 in the Kardymovsky district there was an attempt to attack Ukrainian UAVs on a fuel and energy complex facility. As a result of the work of air defense forces, the aircraft were shot down. However, as a result of falling debris, a container with fuel and lubricants caught fire,” he wrote.

According to the governor, firefighters from the Ministry of Emergency Situations are working at the fuel and energy complex facility.

“Information on the victims is being clarified,” Anokhin added. “Special services and competent authorities are investigating this situation.”
https://tass.ru/proisshestviya/20601649
 
Tässä videossa kyseisen hepun raportteja ja viestissä vähän elämäntarinaa:

Ja ne jotka ei ole Bätmän ja Putkonen ketjua vilkassu, niin tiedoksi, että Janus suri tuota ja sitä ukrainalaisen petturin auton räjähdystä Moskovassa kauhuissaan.


Mä en ymmärrä tätä ryssän raiskailuintoa, siis mitä vittua? Onko yleistäkin että miehet raiskailee sodassa vihollismiehiä? Käsittämätöntä.
 
Vai meinataanko tässä että jollain esineellä? Ei kai nyt mies raiskaa miestä niin kuin mies naisen? :sick:

Näitä raiskausjuttuja on kuulunut ryssän armeijasta niin paljon että luultavasti jollain esineellä.
Ei, kyllä ne vetelee ihan gigulilla. Niitä videoita on tuhansia, joissa alokkaita koulutetaan aliupseerien toimesta ihan rehdillä persraiskauksella. Sairas maa, sairaat ihmiset.

Se liittyy jotenkin zyzzän mafiauhoiluun, että kyetään raiskaamaan mies, vaikkei olla olevinaan ihan homoja itse. Slaavien homoraiskaus on miehekästä ja länsimainen homous on kauhistus..
 
Back
Top