Tiltujen piipitykset. (Bäckman, Putkonen, Tankki-Leena et al.)

Anolla sama taktiikka kuin Kavoniuksella. Pakoillaan ja piileskellään haastemiestä niin kauan että keissi ehtii vanhentua.

Surkeata touhua syyttäjälaitokseltakin, kun ei tammikuussa 2022 tehdystä rikoksesta ehditty saaaman ajoissa syytettä äijälle, jonka pääasiallisen oleskelualueen luulisi olevan aika hyvin tiedossa.
 
Perinteisen ryssäläisen ajattelumallin mukaan kerran petturi, aina petturi. Eli jos petät omasi ja työskentelet heidän laskuun, voit aivan yhtä hyvin pettää venäläisetkin ja olet jatkuvasti epäluulon alla.
Taitaa se hiekka käydä vähiin Anuksenkin tiimalasissa. Ei taida nähdä ainakaan eläkepäiviään, hyvä jos ensi Joulua. On toivottavasti itse tiedostanut tilanteensa että siirto taivaallisiin propagandajoukkoihin voi vaania joka kulman takana
 
Mauri tässä selittää miten Venäjän tulee saada säilyttää suurvalta-asemansa. Paha länsi aikoo tapattaa kaikki ukrainalaiset kun ei anna näille lupaa faktisesti heittäytyä polvilleen Putlerin jalkojen eteen.

 
Perinteisen ryssäläisen ajattelumallin mukaan kerran petturi, aina petturi. Eli jos petät omasi ja työskentelet heidän laskuun, voit aivan yhtä hyvin pettää venäläisetkin ja olet jatkuvasti epäluulon alla.
Eivät muuten ole tässä asiassa kovinkaan väärässä..
 
Älyvapauden Liitosta päivää! Kremlin myötäilyn lisäksi Suomen tulee olla Kiinan kanssa parasta mahdollista pataa ja sitoa itsemme mahdollisimman riippuvaisiksi tuohon henkilökohtaisten vapauksien sanansaattajaan. Me kyllä vastustamme koronapassin ja muita vastaavia toimia Suomessa, mutta Kiina on niin hieno valtio, että he saavat mielestämme sulkea kaikki kaupungit totaalisesti, jos suuri Xi niin haluaa.

 
Juvan ihmistalipallo reissailee parhaillaan ryssälässä. Rajan yli mentiin Viron kautta. Oli se epämiellyttävää katseltavaa kun virolaiset heilutteli siellä Ukrainan lippuja. Mutta kun Venäjälle päästiin, niin saavuttiin maanpäälliseen paratiisiin. Bensa on halpaa. Peruspalvelut kaikki toimii aivan upeasti. Toisin kuin kotona ankeassa NATO-Suomessa. Venäjällä vallitsee maan päällä rauha.

 
Back
Top