Israel

Tämä on nyt jotain shakkia. Tietenkään Gazan ns siviilit eivät noudata tuollaista kehotusta, vaan pikemminkin juuri päinvastoin. Pallarimielisiä ei myöskään lainkaan vakuuta se, että IDF on antanut tuollaiset varoituksen. Tämä tuntuu vähän siltä, että joku firman lakimies on käskenyt tekemään näin, koska pykälä vaatii. Paras selitys on kenties harhautus. Jos meinaavat tosiasiassa iskeä Rafahiin, niin sitä edeltää tämmöinen setti pohjoista koskien.

Samalla tavalla outo juttu oli Ranskassa mielenosoituskielto. Sellainenhan vaan kannustaa miekkaroitsijoita, joista tulee samalla vapaustaistelijoita. I fought the law and I won.

En ole mikään shakkimestari mutta yhdestä asiasta olen ihan varma...kohta rytisee ja lujaa :ROFLMAO:

Israelin armeija ilmoittaa tulevansa lähipäivinä toteuttamaan merkittävän sotilasoperaation Gazan kaupungin alueella. Armeija myös kehottaa alueen asukkaita evakuoitumaan viipymättä, ”oman turvallisuutensa vuoksi”.

Asiasta kertovat uutistoimistot Reuters ja AFP.

– Terroristiorganisaatio Hamas on ryhtynyt sotaan Israelin valtiota vastaan, ja sotilasoperaatiot tapahtuvat Gazan kaupungissa. Hamasin terroristit piileskelevät tunneleissa talojen alla ja rakennuksissa, joissa on viattomia siviilejä, tiedotteessa sanotaan.

Armeijan mukaan kaikkien Pohjois-Gazan asukkaiden tulisi siirtyä Gazan kaistan keskiosassa sijaitsevan Wadi Gazan jokilaakson eteläpuolelle. Myös Israelin ja Gazan rajalla olevasta aidasta on armeijan mukaan syytä pysyä kaukana.

Alueelle suositellaan palaamaan vasta, kun ”merkittävä operaatio” on ohitse, ja Israel antaa luvan palata takaisin, armeija tiedottaa.

IL
 
Konekäännös:

urgent statement
To the residents of the city of Ghara, the terrorist organizations have begun the war against the State of Israel. Gaza City has become a battlefield. You must evacuate your homes immediately and head to the south of the Gaza Valley.
the Israeli Defense Army
For your security and safety
You must not return to your homes until further notice from the Israeli Defense Forces. It is forbidden to approach the security wall, and anyone who approaches exposes himself to death. For your safety and the safety of a hundred of you, you must evacuate your homes immediately and head to the south of Wadi Gaza. the Israeli Defense Army
. Public and known shelters in Gaza City must be evacuated
Fara's vote
 
Tässä noiden lentolehtisten viesti käännettynä:

"Gazan kaupungin asukkaille: Terroristijärjestöt ovat aloittaneet sodan Israelin valtiota vastaan. Gazan kaupungista on tullut taistelukenttä. Teidän on evakuoitava kodeistanne välittömästi ja suunnattava Gazan kaistaleen eteläpuolelle."
"Et saa palata kotiisi ennen kuin Israelin puolustusvoimat antaa luvan. Gazan kaupungin julkiset ja tunnetut suojapaikat on evakuoitava. Turvamuurin lähestyminen on kiellettyä, ja jokainen sitä lähestyvä altistaa itsensä kuolemalle. Sinun ja perheesi turvallisuuden vuoksi sinun on evakuoitava kotisi välittömästi ja muutettava Wadi Gazan eteläpuolelle."


 
Jos olisin Euroopan keisari, mielelläni määräisin tällaisia asioita. Mutta olen luulossa, ettei Ranskassa tai Saksassa sisäministeriöillä ole mitään mahdollisuuksia toteuttaa näitä juttuja missään riittävässä mittakaavassa. Tämä on siis sillä tavalla outoa puuhaa, että lähtevät epäonnistumaan.
Varaudutaan siihen mitä muslimiväestö tuolla tekee kun Gazassa alkaa rytistä kunnolla. Erityisen tärkeä kohta on tuo karkotukset, eli saadaan sitä epäkuranttia maahtulijaa heitettyä ulos EU alueelta.

Asia erikseen sitten missämäärin tuo onnistuu.
 
Back
Top